Hogyan lehetsz olvasónk?
Hogyan lehetsz olvasónk?
Elérhetőségünk
cím 7622 Pécs, Universitas u. 2/A
cím Postacím: 7603 Pécs, Pf.:117
cím Telefon: (72) 501-500 / 28022
(72) 501-690
A hónap könyve
Susanna Van Rose Vulkánok és földrengések
Pályázatok
Jelenleg nincs elérhető pályázat.
Kreatív sarok
Loványi Eszter: Kuku és barátai

Kuku és barátai megható meséjét Loványi Eszter vetette papírra, aki igaz történetek alapján mutatja be a gyerekeknek, mit is csinál tulajdonképpen egy segítőkutya. A többi kutyus életét Kuku, Eszter társa, barátja mondja el nekünk, a saját szemszögéből. 

Olvass tovább...
Pippa Funnell: Sámson - Ünnepi lovasbemutató

Akit érdekel, hogy hol kirándul Tilly Redbrow az Ezüstpatkó tanya többi tagjával, az Pippa Funnell Sámsonját olvassa! Ugyanis egy nagyszerű karácsonyi lovasbemutatónak lehetünk így részesei, ahol még a színfalak mögé is bepillantást nyerhetünk. 

Olvass tovább...
Mandl Péter: Kiskobold és a szőrös idegen

Tudjátok-e, hogy mi fán terem a kalap? Hát persze! A kalapfán! No, és azt is tudjátok, hogy ha leesik onnét, akkor belezöldül a félelembe? Hát ezt én se tudtam, ahogy azt sem, hogy ha egy kalap mozog, akkor az azt jelenti, hogy valakinek a fején van. De MOM, a Módfelett Okos Mackó igen. 

Olvass tovább...
Pacskovszky Zsolt - Rigler Ilona: Hogyan élheted túl, ha nincs internet?

Ezt a könyvet olyan gyerekeknek ajánlom, akik internet-függők és/ vagy olyan felnőtteknek, akik magukra ismernek, vagy a gyerekeikre. A Lélekdoki sorozat részei mindig egy-egy lelki problémát járnak körbe. Ebben a kötetben a mára már általános kérdéssel foglalkoznak: van-e élet internet kapcsolat nélkül?

Olvass tovább...
Kate Welshman: Legyen, ahogy akarod! - Béke vagy vége

Különleges könyvet tarthat kezében az olvasó. Főszereplője Ally és Cat, a két barátnő, akik vérmérsékletükben, érdeklődési körükben egyaránt jelentősen eltérnek egymástól, ami sokszor feszültséget generál köztük. 

Olvass tovább...
   1   2   3   4   5   6   7... 9   
Havi Programok
Versmondó verseny 2016.04.11.
   1    2    3    4   
<         >
Ke
Sze
Csü
Szo
Va
Letölthető nyomtatványok
Letölthető nyomtatványok
facebook